Což takhle Chilli+Česnek ???

Což takhle Chilli+Česnek ???

Jedna z posledních akcí tohoto roku se odehrála na přehradě kousek od Zlína. Konečně jsme se dokázali shodnout v termínu a vyrazili v sestavě já, Mira, Jara a Drahoš. Předpověď počasí na poslední říjnový víkend byla celkem ucházející a tak jsme byli v naději, že kapři budou kousat naplno. Bohužel stav na přehradě z počátku nevěstil nic dobrého. Voda byla po posledních deštích metr nad stav a po našem příjezdu se hodně upouštělo. Přesto se dalo podle aktivity ryb předpokládat, že nějaký ten kapřík na podložce skončí.

čes1

Jako základ jsme zvolili boilies Chilli+Česnek v průměru 16mm, z dílny našeho váženého kolegy Ladě Fanty. Ohledně krmení mu naprosto důvěřuji a vždy dokáže příjemně překvapit svými nápady. K tomuto boilie jsme ještě doplnili peletky o průměru 4mm, které jsme dávali do PVA sáčků. Tato naše zvolená strategie se ukázala jako správná a během výpravy se nám podařilo ulovit několik kaprů od 50 do 91 cm, kdy šest kaprů bylo nad 80 cm.

čes2

Tímto chci poděkovat celé firmě AMINOMIX za letošní sezonu a doufám, že v té příští se nám opět podaří navázat na skvělou spolupráci.